Utolsó dátum:  
2017. április 7., péntek 23:59
Gyakornoki programok a MOL-csoportnál
Általános

A GROWWW, a MOL-csoport gyakornoki programja ismét várja a fiatal tehetségek jelentkezését!

 

MOL

Idén április 7-ig lehet benyújtani a jelentkezéseket a GROWWW programra. A MOL-csoport 10 országban közel 180 állást hirdet meg tehetséges frissdiplomás fiatalok számára. A program keretében egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy saját céljaik megvalósítása mellett hozzájáruljanak a MOL-csoport új stratégiájának megvalósulásához.

​A GROWWW a MOL-csoport nemzetközi díjnyertes toborzási és tehetségfejlesztési programja 2017-ben is várja a tehetségek jelentkezését. A program frissdiplomások és legfeljebb egy éves tapasztalattal rendelkező fiatal szakemberek számára kínál egyedülálló lehetőséget karrierjük építésére Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatánál. A MOL-csoport 2030-ig tartó időszakra vonatkozó stratégiájával a jövőbe tekint, és arra törekszik, hogy a legjobb és a legvonzóbb szolgáltatásokat nyújtsa az úton lévőknek. Ezért a MOL-csoportnál a korábbiaknál is nagyobb szükség van a nyitott gondolkodású tehetségekre.

A 2017-es program keretében a MOL-csoport 10 országban összesen közel 180 munkakört hirdet meg a mérnöki tudományok, az informatika, a közgazdaságtan, a természet- és társadalomtudományok területén. Ezek a munkakörök Ausztriában, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Pakisztánban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Olaszországban, Lengyelországban és Csehországban tölthetőek be. A fiatal szakemberek április 7-ig nyújthatják be jelentkezésüket.

Nemcsak a helyi leányvállalatok kínálnak megpályázható munkaköröket, de a jelentkezők nemzetközi projektekben is részt vehetnek, vagy akár a budapesti HQ szervezetben is eltölthetik GROWWW gyakorlati évüket.

„Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Feladatunk, hogy készen álljunk a jövő kihívásaira. Annak tudatában végezzük napi munkánkat, hogy innováció nélkül nincs fejlődés.  A GROWWW program célja, hogy megtaláljuk azokat a fiatal szakembereket, akikkel együtt építhetjük tovább a MOL-csoport sikereit" - nyilatkozta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR Igazgatója.

A MOL-csoport 2007-ben indította útjára a GROWWW programot, hogy olyan tehetséges fiatal szakemberekkel erősítse gárdáját, akik elkötelezettek saját fejlődésük és a vállalat további sikerei iránt. A kiválasztott diplomás, legfeljebb egy év munkatapasztalattal rendelkező jelentkezőket mentorként egy tapasztalt kolléga is segíti. A 12 hónapos program keretében a GROWWW résztvevők betekintést nyerhetnek a MOL-csoport napi működésébe, közvetlenül tanulhatnak magasabb szintű vezetőktől, illetve különböző üzemi létesítményekbe és kutatási-termelési területekre is ellátogathatnak. A program befejezését követően a legtöbb fiatal szakember a vállalatcsoportnál helyezkedik el.

„A GROWW programban való részvétel életre szóló lehetőséget jelent a tanulás és a szakmai karrierépítés terén. A szakmai ismeretek elsajátítása mellett életre szóló kapcsolatok és barátságok jönnek létre a nemzetközi vállalati környezetben végzett munkából fakadó előnyök mellett" - nyilatkozta Anna Wiśniowska, Csoportszintű Kártyatermék üzleti szakértő, korábbi Growww résztvevő.

Tudj meg többet a GROWWW programról: (www.molgroup.info/growww)

Powered by iCagenda

Táplálkozásmarketing folyóirat

Táplálkozásmarketing Borítókép

Apstract folyóirat

APSTRACT
 

Competitio folyóirat

Borito 2-208x300
 

Kapcsolat

Cím:  4032 Debrecen, Böszörményi út 138. 
Levelezési cím: 4002 Debrecen. Pf.: 400
Dékáni Hivatal tel.: (+36 52)-508-304
Tanulmányi Osztály tel.: (+36 52)-508-312,
(+36 52)-508-475
Website: www.econ.unideb.hu
Email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.